Gratis adverteren api

 

Casio W-211-1A

Casio W-211-1A
Prijs:
€ 34.00
Bekeken:
8261 keer sinds 31-01-2016, 22:17:17
Telefoon:
Niet beschikbaar
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

De Casio W-211-1A is een stoer en uniek horloge. Dit horloge heeft een prachtige zilveren en zwarte kleurstelling. De band is gemaakt van zeer sterk (edel)staal in combinatie met een zeer sterke (edel)staal/kunsthars kast. De kast van dit horloge is rond en heeft een diameter van 43 mm, de klok is 12 mm in de dikte. Het uurwerk van dit horloge is een digitale quartz. Het glas is gemaakt van mineraal glas. Mineraal glas is samengesteld uit verschillende elementen die warmte behandeld en een van zeer goede kwaliteit hardheid heeft die kras bestendigd is. De Casio W-211-1A geeft de uren, minuten en seconde aan. Dit horloge heeft als extra functies: 12/24-uurs weergave, automatische kalender, illuminator, stopwatch, dagelijkse alarmen en een timer.
Wist u dit over het merk Casio? In 1974 kwam Casio met een doorbraak door de Casiotron, het eerste digitale horloge op de markt te brengen. Het bedrijf komt uit China en is nu over de hele wereld bekend. Casio staat bekend om zijn digitale horloges die in de meest extreme omstandigheden niet kapot gaan en goed functioneren. De horloges van Casio maken zichzelf uniek door veel extra functie die andere horloges niet hebben. De horloges van Casio zijn bijna onverwoestbaar lijkt het wel. De horloges stralen klasse uit en zijn ook erg comfortabel in het dragen. Casio is niet meer van de markt af te slaan!
Het horloge is 5 ATM (5 meter) regen en spat waterdicht, mits er geen grote temperatuurverschillen optreden kunt u dit horloge zorgeloos dragen. De Casio W-211-1A is niet geschikt voor zwemmen, snorkelen, duiken of andere watersporten. Wij bieden u 2 jaar garantie op dit prachtige uurwerk. Vandaag besteld is binnen 3 werkdagen al van uw horloge genieten!. Dit horloge word in een originele box geleverd. Bestel hem nu online op horlogeswebshop.nl. Verwen uzelf of een ander met dit tijdloze uurwerk. Ga nu het avontuur aan met Casio!

Foto`s

Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)