Gratis adverteren api

 

Diesel model DZ7309

Diesel model DZ7309
Prijs:
€ 215.00
Bekeken:
7182 keer sinds 31-01-2016, 14:19:44
Telefoon:
Niet beschikbaar
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

We mogen het Diesel model DZ7309 gerust een uniek horloge noemen. Het is een horloge wat u met trots en veel plezier zult dragen en dit model heeft ook nog eens veel functies. Het model beschikt over een dubbele tijdsweergave en een fraai ontworpen zilveren wijzerplaat. Hierop treft u naast de twee tijdsaanduidingen ook prachtig ontworpen wijzers. Bovenaan bij de wijzerplaat is fraai de naam van de fabrikant geplaatst en dit geeft dit horloge een stijlvolle en exclusieve uitstraling. Dit is dan ook een horloge wat u naar veel gelegenheden kunt dragen zoals naar een feestje maar ook naar uw werk. U zult dan representatief overkomen bij uw collega’s en klanten.
Het horloge is van hoogwaardig materiaal gemaakt. De kast die is van edelstaal en het glas wat voor de behuizing is geplaatst dat is van mineraal. Dit is dus niet alleen een horloge wat er erg mooi uitziet maar wat ook nog eens sterk en degelijk is. U weet dat u ook altijd de juiste tijd bij u draagt aangezien het uurwerk van quartz is. Dit horloge is ontworpen voor de sportieve, stijlvolle en modieuze man. Dit model kan bij veel kleding gedragen worden en is ook geschikt om bij eventuele sieraden te dragen.
De armband die heeft stoere schroeven als decoratie en is van leer. Deze is bruin van kleur en voorzien van een gesp. Deze gesp past dan weer prima bij het horloge. Het horloge heeft een waterdichtheid van 3 ATM wat inhoudt dat dit horloge omgehouden kan worden bij het handen wassen en dit model is bestand tegen regen en spatwater. Het Diesel model DZ7309 heeft een garantie van twee jaar en wordt geleverd in een zeer mooie en luxe merkverpakking. Dit maakt dit horloge dan ook weer geschikt om als cadeau te geven. We mogen dan ook wel stellen dat dit een horloge is met veel mogelijkheden.

Foto`s

Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)