Gratis adverteren api

 

Diesel model DZ4321

Diesel model DZ4321
Prijs:
€ 195.00
Bekeken:
7537 keer sinds 31-01-2016, 14:17:08
Telefoon:
Niet beschikbaar
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Een zeer fraai horloge waarvan de kleuren goed bij elkaar passen. Dit is het Diesel model DZ4321. Dit is een horloge met een zeer fraai uiterlijk en de wijzerplaat is erg mooi vormgegeven. Deze heeft een zwarte kleur met duidelijke tijdaanduidingen. De wijzers hebben een witte kleur en dit zorgt er ook voor dat dit een duidelijk horloge is. De naam van de fabrikant is fraai voor de wijzerplaat geplaatst en dit geeft het horloge echt uitstraling. De kast heeft een grijze kleur en dit past goed bij de zwarte wijzerplaat. Ook de bruine kleur van de armband zorgt ervoor dat dit een zeer fraai horloge is.
Niet alleen de tijd is van het horloge af te lezen, ook de datum is te zien. Verder is er een chronograaf functie. Deze werkt als een stopwatch en hiermee kunnen makkelijk tijden mee worden opgenomen. Deze functie kunt u bijvoorbeeld tijdens het sporten gebruiken. Ook als u aan watersport doet dan kunt u dit horloge gebruiken aangezien deze een waterdichtheid van 10 ATM heeft. Dit betekend dat dit horloge waterdicht is tot honderd meter en hiermee kunt u douchen, zwemmen en snorkelen. Het is dan ook een horloge wat voor veel gelegenheden gebruikt kan worden.
Als we kijken naar de materialen dan zien we dat deze van hoge kwaliteit zijn. De kast die is gemaakt van edelmetaal en het glas wat in de behuizing is geplaatst dat is van mineraal. Dit is sterk en dit model kan dan ook tegen een stootje. U weet dat u ook altijd de juiste tijd bij u draagt aangezien er een uurwerk van quartz in dit horloge aanwezig is en deze werkt op een batterij. De armband die is van leer en deze zit comfortabel om de pols. Deze heeft ook een gesp die goed bij het horloge past. Het Diesel model DZ4321 is dan ook een horloge wat helemaal af is.

Foto`s

Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)