Gratis adverteren api

 

Diesel model DZ4271

Diesel model DZ4271
Prijs:
€ 155.00
Bekeken:
7183 keer sinds 31-01-2016, 14:10:41
Telefoon:
Niet beschikbaar
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Dit is echt een prachtig horloge wat u met trots zult dragen. Dit model zal u uitstraling geven en het is een horloge voor de moderne, stijlvolle en modieuze man. Het ontwerp dat is iets waar de horloges van Diesel bekend om staan en als we dit model bekijken dan zien we dat hier ook veel aandacht aan het ontwerp is gegeven. Het hele horloge is zilver van kleur en de wijzerplaat is donkerder dan de rest van het horloge. Dit zorgt ervoor dat dit een horloge is wat ook duidelijk is en wat makkelijk af te lezen is.
Als we kijken naar de materialen die voor dit horloge zijn gebruikt dan zien we dat de kast van edelmetaal is en dat er voor de behuizing glas van mineraal is gebruikt. Dit zorgt ervoor dat dit niet alleen een horloge is wat mooi is om te zien maar wat ook nog eens sterk en degelijk is. Het horloge heeft een exclusieve uitstraling en heeft zeer fraai de naam van de fabrikant op de wijzerplaat staan. De kroon is fraai bevestigd aan het horloge en u zult dit model dan ook met trots gaan dragen. Dit horloge heeft een zwarte leren band die een gesp heeft die bij het horloge past.
Het uurwerk wat voor dit horloge gebruikt is dat is van quartz en daardoor weet u dat u altijd de juiste tijd bij u draagt. De mooie wijzers en de aanduidingen op de wijzerplaat geven dit horloge echt een stoer uiterlijk. U kunt dit horloge ook bij veel kleding dragen en vooral bij zilveren sieraden zal dit model echt op gaan vallen. Wanneer u een cadeau zoekt voor een speciaal iemand dan kunt u ook dit horloge aanschaffen. Dit model wordt geleverd in een prachtige luxe merkdoos wat het zeer geschikt maakt om cadeau te geven.

Foto`s

Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)