Gratis adverteren api

 

Gezellige woning in een afgesloten complex 300m v/h strand

Gezellige woning in een afgesloten complex 300m v/h strand
Prijs:
€ 115000.00
Bekeken:
7347 keer sinds 01-10-2015, 15:29:41
Telefoon:
+31 (0)4 965 067 334
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

REF 797 : Gezellige woning in een afgesloten complex 300m v/h strand € 115.000

Deze leuke woning beschikt over 2 slaapkamers en 1 badkamer. Het is gelegen in een mooi complex met gezamenlijk zwembad op slechts 300 meter van het strand. Het gehele complex is afgesloten en u kunt alleen naar binnen via een hek. Privé terrein dus. Dit is zeer gunstig voor zowel de veiligheid als parkeergelegenheid. Het zwembad en de tuin zijn ook goed onderhouden. Zeer goede connectie met de doorgaande wegen naar het centrum van Guardamar del Segura en Torrevieja.

U komt binnen via het terras aan de voorkant van de woning. Ook aan de zijkant en achter is een terras. Er zijn namelijk maar twee woningen in het complex die een terras rondom hebben. De woonkamer is helemaal opnieuw geverfd. De keuken is compleet en beschikt over alle apparatuur : oven, inductie plaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Naast de keuken is een wasruimte, hier staat een nieuwe wasmachine en hangt de boiler. Ook een deur naar het terras aan de achterkant.
Op de benedenverdieping is ook een extra toilet met wastafel. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en één badkamer. In zowel de woonkamer als beide slaapkamers hangt een nieuwe airconditioning (vorig jaar geplaatst).

Deze woning ligt net buiten de plaats Guardamar del Segura. Ongeveer op 2 minuten afstand met de auto. Het is ook te bereiken per fiets, een direct fietspad naar het centrum. Achter de woning loopt u via het dennenbos direct naar het strand.

Over de kustplaats Guardamar del Segura : Guardamar is een typisch Spaanse kustplaats met alle voorzieningen om de hoek. Het strand is er prachtig en zeer groot ruim 11 kilometer lang en ook erg breed (zandstranden). Daarnaast zijn er nog de duinen, vele fietspaden en parken + het dennenbos. Het plaatsje telt ongeveer 18.000 inwoners. In Guardamar del Segura zijn : Restaurants, Supermarkten, winkels, apotheken, dokters, bars, café’s. Ook veel leuke dorpen in de omgeving van Guardamar bijvoorbeeld :La Mata, Santa Pola, Rojales, Benimar, Punta Prima en Orihuela Costa maar ook de grote steden zijn niet ver : Torrevieja, Alicante, Elche, Orihuela en Benidorm. Met de auto bent u overal binnen 2 tot 45 minuten. Ook zijn er deze omgeving genoeg dingen te doen : Natuurpark, Waterparken, Attractiepark (Benidorm),karten, jetski’s huren, boten huren, fietsen etc.

Slaapkamers : 2
Badkamers : 1
Gemeubileerd : Ja, deels
Parkeren : Parkeerplaats
Verdieping : 0
Verdiepingen : 2
Vliegveld : 32 km
Strand : 300 meter
Centrum : 2 km
Opp. Bebouwd : 69 m2
Opp. Terrassen : 50 m2
Gezamenlijk zwembad
Keukenapparatuur
Airconditioning
Dichtbij duinen, strand en zee
Afgesloten urbanisatie (privé)

Voor meer opties (of informatie) kunt u altijd even op onze website kijken bij ref 797, of contact met ons opnemen.

C&C Inmoasesores

Avenida Mediterraneo, 10
03140 Guardamar Del Segura
Costa Blanca ( Alicante ) Spanje

Spanje :
+34 965 067 334 (Kantoor)
+34 648 729 304 (Mobiel)

Nederland:
010 340 99 70 (SKYPE-nummer, niet altijd bereikbaar)

E-mail adres : info@cycinmoasesores.com

Foto`s

Geen afbeelding Geen afbeelding Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)