Gratis adverteren api

 

Matrasreiniging

Matrasreiniging
Prijs:
€ 16.50
Bekeken:
8398 keer sinds 24-05-2014, 12:37:28
Telefoon:
+31 (0)622914343
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Wonder Spray:
U slaapt beter als u weet dat u op een schone matras ligt! De »matras wonder«-spray reinigt en desinfecteert uw hele matras. De spray heeft een antibacteriële werking en bevat een zeer effectief werkende stof tegen huisstofmijt. Lichte vlekken worden doelgericht verwijderd, en onaangename geurtjes worden geneutraliseerd. Inhoud: 1000 ml. Aangeraden wordt elke 3 weken licht te sprayen en vanwege de soort van alcohol lucht ook 10 a 15 minuten goed de slaapkamer te ventileren,

- Antibacterieel, het dood de overige 0,3% bacteriën die niet door de machine wordt gereinigd.

- Voorkomt vlekken, door conservering

- Anti-mijteneffect, door doden van de bacteriën waar de huismijt van leeft.
Prijs van 1 fles a 1000 ml € 19,75 : Bij 2 flessen € 33,00 : Bij 3 flessen € 47,70 ZIE WINKEL VOOR PROMO PRIJZEN!!

In combinatie met de spray is 1x per jaar reinigen voldoende. Wel dient de spraybehandeling dan 1x per 3 weken herhaald te worden.

Ook geschikt voor: Het behandelen van stoffenmeubelen, caravankussens, stoffengordijnen, tapijt, kleden en sportschoenen ook die worden er weer lekker fris van!!


Uw matras schoon gemaakt. Weer gezond slapen! Met ECARF kwaliteitskeurmerk!

Matrassen zijn de meest vervuilde objecten in huis. Ze zijn de perfecte schuilplaats voor huisstofmijten. Het is warm, vochtig en er is voldoende voedsel aanwezig. We spenderen een derde van ons leven in nauw contact met een matras die nooit is gereinigd en vaak al vele jaren oud is. Matrassen kunnen nu eenmaal niet gewassen worden!

Of u nu allergisch bent of niet, het is voor iedereen plezierig om in een schoon en hygiënisch bed te slapen. Dit is de reden dat vele hotels, vakantieparken en particulieren hun matrassen laten reinigen. Met de methode borstelen, waardoor het wordt losgetrild, vacuümzuigen, waardoor het wordt opgezogen en bestraald met sterke UV lamp, waardoor de bacteriën voor 99,7% worden gedood. Deze sterilisatie is geheel vrij van chemicaliën. De machine zorgt voor diepte reiniging aan elke zijde van de matras, groot of klein maakt niet uit. De overige 0,3% aan bacteriën wordt gedood door het inspuiten met spray.

Wat zijn Huismijten:

Huismijten zijn microscopisch kleine wittespinachtige beestjes. Ze voeden zich met huidschilvers van u en uw huisdieren. U verliest een halve kilo huidschilvers per jaar. Lichaamstranspiratie houd U woonomgeving vochtig, zoals huismijten het graag hebben. Kortom de matrassen waar u en uw gezin elke avond op slapen vormen de perfecte condities voor een weelderige populatie van wel 2 miljoen huisstofmijten.

Wat veroorzaakt de allergische reacties:

Niet de huisstofmijten zelf maar hun uitwerpselen. Tijdens hun leven produceren huisstofmijten 200 maal hun eigengewicht aan uitwerpselen. Deze ademt u als stofdeeltjes in en kunnen dus klachten veroorzaken. Stof en huisstofmijtuitwerpselen worden bij elke beweging op uw matras verspreid. Het matras werkt hierbij als een blaasbalg waardoor de uitwerpselen rond dwarrelen en zo in uw mond, neus, ogen en op uw huid belanden.

Algemeen

Ook last van astmatische aandoeningen, voorhoofdsholte ontsteking, niezen, tranende ogen, eczeem, hooikoorts, verstopte neus, jeukende huid, droge mond, hoofdpijn en andere allergieën. Het aantal huisstofmijten, acteriën en virussen in onze bedden stijgt. Dat komt doordat onze huizen tegenwoordig steeds beter geïsoleerd zijn, dubbele beglazing en vaak ook centrale verwarming hebben. Matrassen zijn de meest vervuilde objecten in huis aangezien deze de perfecte schuilplaatsen zijn voor huisstofmijten. Het is warm, vochtig en er is voldoende voedsel aanwezig. We spenderen een derde van ons leven in nauw contact met een matras die nooit is gereinigd en vaak al vele jaren oud is. Matrassen kunnen nu eenmaal niet gewassen worden!matrassen

Of u nu allergisch bent of niet, het is voor iedereen plezierig om in een schoon en hygiënisch bed te slapen. Dit is de reden dat vele hotels, vakantieparken en particulieren hun matrassen laten reinigen met de methode borstelen, waardoor het wordt losgetrild, vacuümzuigen, waardoor het wordt opgezogen en bestraald met sterke UV lamp, waardoor de bacteriën voor 99,7% worden gedood. Deze sterilisatie is geheel vrij van chemicaliën. De machine zorgt voor diepte reiniging aan elke zijde van de matras, groot of klein maakt niet uit. De overige 0,3% kunt u behandelen met antibacteriële spray, op de matras en ook voornamelijk de zijkanten van de matras waar de machine niet bijkomt. Zo voorkomt u dat uw schoon gemaakte matras weer snel opnieuw met huismijt vol komt te zitten. In combinatie met de spray is 1x per jaar reinigen voldoende. Iedereen heeft recht op een schone matras, of dat nu thuis of buitenshuis is.

Hoe werkt het?

• Service aan huis
• U zorgt voor een afgehaald bed
• Matras kan blijven liggen
• Vrij van chemicaliën
• Binnen 1 uur kunt u al weer slapen

Resultaat van de reiniging:
Onderstaand het resultaat van een matrasreiniging,(zie foto) met deze huismijt en hun poep slaapt U niet meer samen! Ook wordt stof, haren en los zittende matras delen van het binnenwerk er uitgezogen, wat de levensduur van het matras verlengt.

Voor vlekken hebben we de 123 Professionele Anti Vlekken spray. Bekijk voor nadere informatie de webwinkel. Dubbel klik voor de productbeschrijving.

Ook voor:
Kussens, Slopen & Matrashoes

Anne O “ Leary hoofdkussen 60 x 70 cm gevuld met 1200 gram eendeveren voor een zacht en confortabel slaapcomfort. Incl. anti huismijt sloop Set prijs € 20,00 Bij 2 sets € 38,00

Kenmerken:
• Beschermt tegen vocht, stof en huismijt
• Helpt allergieën te voorkomen
• Zacht en ademend
• PU-laag zorgt voor een zachte en isolerende laag, zonder dat het
hinderlijk “knispert”
De Matrashoes 1 stuk €16,00 2 stuks € 30,00

Product kenmerken
*Zacht en ademend voor extra slaapcomfort
*Absorberend en waterdicht
*Beschermt tegen bacteriën en Huisstofmijt
*Houdt matrasschoon en beschermd, gaat daardoor langer mee
*Extra zware kwaliteit katoen, waardoor warmte isolerend
*ideaal bij incontinentie, zwangerschap en voor kinderbedden

Voor vlekken hebben we de 123 Professionele Anti Vlekken spray.
O.a. voor urine vlekken van Mens en Dier, bloedvlekken en balpen.
Bekijk voor nadere informatie de webwinkel. Dubbel klik voor de productbeschrijving.

Tevens doen we ook het reinigen van Tapijt, Karpetten en Vloerkleden.

Volgens de Dieptereiniging Extractie methode.

Dit is het Inspuiten met water en reinigingsmiddel onder hogedruk en meteen met vuil weer opzuigen. Daardoor is het gelijk voor 90% weer droog.

Het reinigingsmiddel is puur biologisch dus volkomen veilig.

Prijzen van Reiniging:

Vloerkleed/Karpet

tot 4 m2 € 58,50

tot 9 m2 € 76,50 meer dan 9 m2 per m2 € 8,00

Trap reiniging € 68,00

Tapijt Reiniging € 4,50 per m2 met minimum van € 70,00

Boven de 30 m2 € 3,95 per m2 voor de gehele oppervlakte

Indien nodig extra:

Vlek behandeling € 12,00 incl.

Fles vlekkenspray a 250 ml € 7,50

Info@matrasschoon.com
www.matrasschoon.com

Foto`s

Geen afbeelding Geen afbeelding Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)